Square – Talent Mobility Award

HR Square 189
Van Dievel Transport, actief in een sector die al jaren kampt met een groot tekort aanchauffeurs, slaagt erin mensen van buiten de sector aan te trekken als ‘vrachtwagenpiloot’.Voor de jury van de Ascento Talent Mobility Award is dat project indrukwekkend genoeg omde onderneming uit te roepen als winnaar in de categorie van kleinere organisaties.Van Dievel Transport is een familiebedrijf waar vandaag de derde generatie aan het hoofd staat.Louis De Wael, managing director en kleinzoon van oprichter Joseph Van Dievel, leidt het bedrijfsamen met zijn zus Mia en broer Jan. “We bestaan dit jaar 80 jaar en hebben een 120-tal chauffeursen een 40-tal bedienden in dienst. Daarnaast werken we ook samen met een vijftigtal nationale eninternationale onderaannemers. We hebben maar een vijftiental klanten – world class customers –waarvoor we zeer dedicated werken. We onderscheiden ons door de 24-op-24 flexibiliteit en deICT-toepassingen waarmee we in real time de verbinding maken met de...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.