Square – Unleash

HR Square 189
De Duitse groep Siemens werkt al meer dan 15 jaar samen met start-ups. Nieuw is dat de HR-afdeling voortaan dezelfde aanpak hanteert met HR-start-ups om het voortouw te nemen ophet vlak van digitale transformatie. Daarbij gaat het niet gewoon om het ‘opslorpen’ vaninnovaties: het vernieuwende aan de aanpak is dat de mastodont en de kleine bedrijfjes opgelijke voet staan om samen vooruit te gaan.Siemens is een grote vis in de oceaan van bedrijven: de van oorsprong Duitse groep heeft maarliefst 377.000 mensen in dienst in alle uithoeken van de wereld. “De voorbije jaren zijn we gaaninzien dat het niet meer volstond om een grote groep te zijn: we aten wel kleinere vissen op, maarhet risico werd steeds groter dat er aan onze business geknabbeld werd door scholen kleinere, maarveel flexibelere en meer innoverende vissen”, zegt Jochen Wallisch, Executive Vice-President HR,Head of Industrial Relations & Employment Conditions bij Siemens.Innovatie stimuleren en...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.