Staffing: KPN Group Belgium kiest voor ‘anders zijn’. Diversiteit als strategie

HR Square 110
Essentie - Diversiteit verwijst naar een combinatie van cultuur, nationaliteit, kennis en ervaring. - Base (KPN Group Belgium) telt 27 verschillende nationaliteiten. - Interne gelijkheid bevordert samenhorigheid. KPN Group Belgium, beter bekend als Base, ziet culturele diversiteit als middel om zich te onderscheiden op de concurrentiële markt van de mobiele telefonie. Base is sinds 1999 actief als gsm-operator op de Belgische markt, toen onder de naam KPN Orange. In 2002 wijzigde het merk Orange in Base. De naamsverandering was een gevolg van de overname van de Britse mobilofoongroep Orange door France Télécom, waartoe ook Mobistar behoort. Met de nieuwe naam kwam ook een nieuwe bedrijfsstrategie. “Tot 2002 gedroegen we ons als een klassieke gsm-operator. Maar als kleinste Belgische gsm-aanbieder was het moeilijk om ons te onderscheiden in de markt. Om als bedrijf te overleven, dienden we ons anders te positioneren. In plaats van ons als kleine broer van de andere...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.