Talent mobility Award: de aanpak van Puratos

HR Square 190
Zomer 2018 lanceerde Puratos ‘Grow Your magic’, een wereldwijde interne campagne ommedewerkers te stimuleren hun ‘magie’ of talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen omzo verder te groeien in hun carrière. “Het gamma aan HR-processen om onze medewerkers teondersteunen in hun loopbaanaspiraties en ontwikkeling was niet echt gekend. Medewerkerslegden niet de link tussen de verschillende HR-processen zoals de jaarlijkse performanceevaluatie, de halfjaarlijkse functioneringsgesprekken en het competence assessment, en hungroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook onze people managers benadrukten desamenhang te weinig, waardoor het uitvoeren van deze processen te vaak leek op het afvinkenvan een lijstje”, zegt Katrien D’haeseleer, Group Head of Talent Management bij Puratos.De Belgische groep biedt een breed assortiment aan innovatieve producten, ingrediënten enoplossingen voor bakkers, patissiers en chocolatiers aan. Het familiebedrijf heeft filialen inmeer dan 70 landen wereldwijd en telt meer dan 9100 medewerkers.Puratos magieDe ‘Grow Your Magic’ – campagne heeft drie doelstellingen. Een eerste is medewerkersondersteunen in hun...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.