Talent Mobility Award: de zorgsector heeft elk talent nodig

HR Square 190
De Talent Mobility Award, die door Ascento wordt uitgereikt om organisaties te belonen die internemobiliteit, coaching en zelfleiderschap aanmoedigen, ging in de categorie van grote organisatiesnaar Emmaüs. Dat is de overkoepelende organisatie achter een netwerk van 24 zorginstellingen inde provincie Antwerpen. HR-verantwoordelijke Ilse Janssens licht het dossier toe: “Wij zijn onstraject gestart met onze bestaansreden: kwaliteitsvolle, betaalbare, toegankelijk zorg aanbieden. Datis pas mogelijk als we beschikken over voldoende competente en gemotiveerde medewerkers. Wemoeten er genoeg hebben, ze moeten goed zijn én ze moeten het graag doen. Daar zit de essentievan ons HR-beleid. Wij zeggen: goede zorg voor medewerkers leidt tot goede zorg.” Ilse Janssensging onder meer met de sociale partners aan de slag om samen een antwoord te zoeken op deuitdagingen inzake werkbaar werk in plaats van alleen maar de zwarte piet door te schuiven.Maatwerk en respectvolle dialoog zijn daarbij een belangrijk onderdeel, net zoalscoverantwoordelijkheid.Een andere genomineerde voor de Talent...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.