Teams (her)opbouwen – Case Pfizer. “Als team groeien”

HR Square 205 (juli-augustus 2021)
  Ja, Pfizer produceert in Puurs inderdaad het COVID-19 vaccin waar het bedrijf vandaag vooral om gekend is. Maar daarnaast zijn er nog altijd vierhonderd miljoen eenheden van andere farmaceutische producten die elk jaar van hieruit vertrekken naar patiënten. In Puurs is naast de productieplant ook een eigen verpakkingsfabriek gevestigd, het Center for Secondary Packaging. “Er zijn hier 3.456 werknemers, waarvan zo’n twee derde in de productie- en verpakkingsafdelingen. Het afgelopen jaar zijn er daar zo’n zeshonderdtal collega’s bijgekomen: we hadden al een sterke groei, maar COVID-19 heeft daar uiteraard een extra duw aan gegeven. Tellen we ook de contractoren en interim-medewerkers mee, dan zijn we in totaal met ongeveer 4.400”, zegt Isabelle De Graeve. Zij is sinds januari 2020 – tweeënhalf maanden voor de eerste lockdown – HR Client Facing Manager, de Pfizer-benaming voor HR business partner.“Naar ons inziens is het teamgevoel versterkt doorheen deze crisis. Het feit dat...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.