Teams (her)opbouwen – Case Spott. Geen kantoor, toch een hecht team

HR Square 205 (juli-augustus 2021)
“Als er een lockdown komt, zeggen we meteen het huurcontract van het kantoor op.” Een beslissing die Jonas De Cooman, CEO en medeoprichter van Spott, een digitale marketing scale-up, al in februari vorig jaar nam. “In januari en zeker in februari vorig jaar bleek al snel dat het coronavirus zich wereldwijd exponentieel verspreidde. In China, en niet veel later in Italië, kwamen er lockdowns. Het was onvermijdelijk dat vroeg of laat ook onze regering eenzelfde beslissing zou nemen”, vertelt De Cooman. Op 13 maart 2020 – een dag na de aankondiging van de lockdown – werden de vijftien medewerkers op de hoogte gebracht van de beslissing. “Vanaf de daaropvolgende maandag werkte iedereen van thuis en hebben we het huurcontract opgezegd.” Niet alle medewerkers waren tevreden met die beslissing. “Ons kantoor was een van de troeven om bij Spott te werken. Een aantal medewerkers, vooral jonge singles, hadden voor Spott gekozen,...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.