Thema: Investors in People. Investeren in medewerkers verhoogt prestaties en winst

HR Square 111
Essentie - Investors in People vertrekt vanuit de missie, visie, strategie en het vastleggen van meetbare doelstellingen voor de hele organisatie, per team en per individu waar mogelijk, die door alle medewerkers moeten gekend zijn. - Investors in People steunt op drie basisprincipes: strategie-ontwikkeling, actie en evaluatie. - Deze drie basisprincipes zijn op hun beurt uitgewerkt in tien indicatoren en 39 bewijzen. Investors in People (IiP) is een keurmerk voor strategisch personeelsbeleid. “Je kunt het min of meer vergelijken met de ISO 9001- en ISO 14001-certificaten voor respectievelijk kwaliteitsmanagement en milieumanagement”, stelt Pascal Engels, manager van het nieuwe IiP Belgium. De oprichting van Investors in People Belgium is het gevolg van een akkoord tussen de opleidings- en consultingorganisatie Amelior en tussen Investors in People International en de UK Commission for Employment and Skills. Momenteel hebben al 34 Belgische bedrijven en organisaties een IiP-certificaat. Nog eens 15 organisaties zijn op weg...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.