Trends & Feiten

HR Square 53
OPLEIDING Europees netwerk voor studenten HRM In 1993 legden enkele Britse en Nederlandse docenten de fundamenten voor een Europees netwerk van studenten in HRM. Dat initiatief is uitgegroeid tot het European Network Universities of HRM, dat dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert. Voor België participeert de bacheloropleiding Sociaal Werk (afstudeerrichting Personeelswerk) van de Katho aan het netwerk. Katho staat voor Katholieke Hogeschool Zuidwest-Vlaanderen en heeft campussen in Kortrijk, Roeselare, Tielt en Torhout. De andere participanten komen uit de Saxion Hogescholen in Nederland, Suffolk College in Groot-Brittannië, Pforzheim University of Applied Sciences in Duitsland, Karlstad University in Zweden en de Ecole Supérieure de Commerce Lille in Frankrijk. Elk jaar vindt een studentenconferentie plaats, waarop de studenten de gelegenheid krijgen om meteen op internationale schaal te netwerken. De editie voor de vijftiende verjaardag wordt georganiseerd in het Duitse Pforzheim van 16 tot 19 november 2008. Tijdens de conferentie werken zo’n 90 studenten...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.