Veiligheid – In de praktijk. “Stop!”

HR Square 206 (september-oktober 2021)
Een Safety Song dat als een oorworm in je hoofd blijft hangen, een kaartspel en een jaarlijks terugkerende veiligheidsweek voor alle 2.800 medewerkers, zijn maar enkele voorbeelden van hoe VINCI Energies België werkt aan het versterken van de veiligheidscultuur. “Tijdens de voorbije Safety Week in mei werd dieper ingegaan op de veiligheidscultuur van de verschillende business units. En ook de komende vijf jaar blijft dit het hoofdthema tijdens de veiligheidsweek”, merkt Bart Artois op, Director Corporate Social Responsibility & Health, Safety and Environment bij VINCI Energies in België. Het bedrijf is in ons land actief in industriële automatisering, energie-, transport- en communicatie-infrastructuren, gebouwtechnieken, brandbeveiliging en facilitaire diensten. “Door de uiteenlopende activiteiten, opgedeeld in 64 business units, kennen we een grote verscheidenheid in veiligheidsrisico’s. Medewerkers op een industriële werf lopen andere risico’s dan IT’ers die de hele dag aan hun bureau werken. Toch verwachten we van alle business unit managers dat...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.