Verdedig uw onderzoek. Organiseer uw eigen gig-economie

HR Square 201
Philip Rogiers, verdedig uw onderzoek.“Werknemers zijn vaak honkvast ondanks diverse interne mobiliteitsprogramma’s die hen stimuleren om nieuwe ervaringen op te doen op een andere afdeling of door deel te nemen aan projecten. Meestal betekent dit dat werknemers tijdelijk of definitief hun huidige job verlaten. In het onderzoek, opgezet door de FOD Beleid & Ondersteuning samen met het kabinet Ambtenarenzaken, Vlerick Business School, Koninklijke Militaire School en KU Leuven, gingen we na of er alternatieve manieren zijn om medewerkers te stimuleren om nieuwe ervaringen op te doen en zo hun professionele horizon te verbreden. We hebben onderzocht of een interne digitale marktplaats voor tijdelijke projecten medewerkers aanspoort om extra taken op te nemen die buiten de scope van hun bestaande job vallen, maar zonder hun huidige job te verlaten. De inspiratie hiervoor hebben we gehaald bij Open Opportunities, een programma van de Amerikaanse federale overheid. Open Opportunities is een digitale marktplaats...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.