Visie – Quoi Leroy? Google Talent Glasses

HR Square 138
    Dat Google zijn expertise gebruikt om in alle marktsegmenten te innoveren, mag niet alleen blijken uit tools zoals Google Maps en Google Earth, maar ook uit producten zoals Google Car en Google Glass. De Google-bril is een hoogtechnologisch snufje dat als het ware een zevende zintuig toevoegt. Google Glass geeft informatie weer zoals op een smartphone, maar dan via de brilglazen. In ‘real time’ kan deze bril je informeren over waar je bent, wat je ziet, wie je tegenkomt,... Maar hij laat ook toe dat mensen met beperkingen zoals slechtzienden en slechthorenden, zich beter kunnen verplaatsen door hen nuttige informatie aan te reiken. Zo ook kan deze toepassing bijdragen tot een betere verkeersveiligheid, omdat ze de gebruiker kan verwittigen wanneer hij, bijvoorbeeld, drukke verkeerspunten nadert. Kortom, deze nieuwe bril schept nieuwe mogelijkheden.  ‘Beat da Bompaz’  Zou het daarom niet goed zijn om ook een Google Talent-bril te ontwikkelen,...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.