Visie – Quoi Leroy? Rattenvanger of toverfluit?

HR Square 136
Allicht heb je het VDAB-promofilmpje over de loopbaancheques op tv gezien, onze spot op de radio gehoord of kunnen kennis maken met onze promotiecampagne in de schrijvende pers. Alles draait rond ‘al fluitend naar het werk’ gaan. We willen dit voorrecht niet beperken tot de jodelende fluiter van Bobbejaan Schoepen, maar iedereen dit genoegen bijbrengen. In de campagne zie je dan ook mensen met verschillende beroepen, die ondanks allerlei kleinere en grotere ongemakken, toch hun deuntje aanhouden en niet alleen zelf vrolijk in hun (werk)vel zitten, maar ook hun omgeving positief ‘besmetten’.  Rattenvanger  Welke rol kan HR hierin spelen? HR heeft de keuze tussen de rol van de rattenvanger van Hamelen of die van Tamino met zijn toverfluit. De rattenvanger uit het sprookje van de gebroeders Grimm lokte de kinderen van Hamelen al fluitend met zich mee naar een verborgen spelonk, waar hij hen opsloot. Zulke HR-rattenvangers lopen er ook...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.