VOORWOORD. Alle hoeken van Temptation Island

HR Square 157
Vanzelfsprekend moet een vaktijdschrift het vergrootglas richten op de gereedschapskist van het professionele netwerk. Bij arbeidsrelaties en personeelsbeleid vinden we daar naast allerhande concepten en onderzoeken een brede waaier van instrumenten, een lusthof lijkt het wel, al blijft het in zo’n paradijselijk oord evengoed uitkijken naar verleiders die venten met verdacht, vals of gewoon gedateerd gerei. HR-professionals moeten altijd op hun hoede zijn, want voor ze het goed en wel beseffen, bevinden zich op het Temptation Island van de kwakzalvers en andere leurders van bedenkelijk allooi.  Ja, daarover hebben we het hier nog gehad en als ik één zaak mag beloven, is het nu net dat we het nog veel daarover zullen hebben. Als een vakgericht medium al een missie moet hebben, kan het niet anders zijn dan deze dubbele spil: stimuleer het netwerk én wied het werkterrein, zodat het verlost wordt van de pseudowondermiddelen en de volgspot laat schijnen...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.