Voorwoord: Altijd prijs

HR Square 3
De HR-wereld wordt getroffen door een ware prijzenlawine, maar toch blijft de titel van HR-manager van het jaar de meest begeerde. Dat is ondanks alles ook in 2003 niet anders. De veertiende editie van de HRM Night, eind maart, leek er van op een gezonde mentale afstand eentje te zijn van dertien in een dozijn. Veel schoon volk (ruim meer dan 500 aanwezigen, bijna een recordopkomst), een behoorlijk buffet, een gemoedelijke sfeer en het plezier van het jaarlijkse rendez-vous met de vakbroeders en -zusters. Met Leon Vliegen (Borealis, zie het interview verderop) als nieuwe HR-manager van het jaar maakten de geldig stemmende HR-professionals bovendien een uitstekende keuze uit een verdienstelijke genomineerdenlijst, en niet alleen omdat de gevierde sympathiek overkomt. Hij heeft een mooie en bewezen track record. Goed zo. Aan de schaduwzijde van dit evenement: het vond plaats in een afgeleefde krocht onder het Brusselse Rogierplein. Het bestond de organisator...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.