Voorwoord. Dieper graven – Timothy Vermeir

HR Square 207 (november-december 2021)
In HR staat mentaal welzijn, dankzij de coronacrisis, vandaag helemaal bovenaan op de agenda. Dat is ook zo in de hotels van de Accor-merken – ibis, Novotel, Sofitel en vele meer. Geen wonder dus dat Tine Verweire, Director Talent & Culture, er ook veel belang aan hecht. “Het start bij zorg voor jezelf. Daarna komt zorg voor de ander. Tot slot gaat het over zorgen voor het team, wat weer een bredere aanpak vergt”, zegt ze tijdens het uitgebreide interview in dit nummer van HR Square. Ze benadrukt, geheel terecht, het belang van het vragen aan anderen hoe het met hen gaat, én de nodige ondersteuning te bieden. Niet zomaar ‘goed en met jou?’ verwachten, maar écht luisteren en handelen waar nodig. Uit het artikel op pagina 48 en volgende blijkt alvast één ding: met fruitmanden en yogasessies komt u er niet als u werkelijk het fysiek en mentaal welzijn...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.