Voorwoord. Een handleiding voor groeien en leren?

HR Square 147
Er loopt een dubbele rode draad door deze editie: de eerste streng spant zich rond groei, het tweede snoer baant zich een weg door opleiding op en naast de werkvloer. Met groei zetten we het economische reilen en zeilen in een positief daglicht. Dat mag, zeker nu dit nummer tot stand komt in asgrauwe winterdagen en in een akelige sfeer van nog meer terreurdreiging, die niet alleen levens verwoest en fundamentele waarden aanvalt, maar ook olie op het vuur gooit van allerhande griezels of geniepigaards die een nog bredere wig willen drijven tussen de geesten. Polariseren lijkt echter nooit een gezonde oplossing, kijk daarvoor ook maar naar uw eigen organisatie en denk aan conflicten of gespannen arbeidsrelaties. Neen, blind ervoor blijven, een cynische struisvogelpolitiek toepassen of iedereen brandmerken die de kat de bel aanbindt, helpen evenmin. Dat moeten we nu ook wel geleerd hebben. Chargeren is echter niet de verstandigste...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.