Voorwoord. Geen ogenverblinding, maar helderheid

HR Square 200
Dat waren, tweehonderd tijdschriften geleden, de eerste woorden in het allereerste nummer van HR Square. Oprichter Jos Gavel beloofde toen aan de leden om radicaal te breken met de kwalijke traditie om verkoop van gedrukt papier en/of advertenties hoger op de prioriteitenlijst te zetten dan de eigenlijke inhoud. “Wij plaatsen de kwaliteit en de relevantie van de informatie centraal”, schreef hij in het allereerste voorwoord. En ook: “Bij HR Square is de redactie de baas. Dat is niet alleen uniek in de wereld van de media, het biedt de abonnee ook de beste garantie voor kwaliteit en onafhankelijkheid.”In de colofon naast dit voorwoord treft u uiteraard nog steeds de naam van Jos Gavel aan, en ook collega Hilde Vereecken en fotograaf Hendrik De Schrijver zijn al tweehonderd nummers van de partij. Anderen, zoals ikzelf, zijn pas later aan boord gekomen. Maar we blijven vandaag trouw aan de visie die toen...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.