Voorwoord: Het Jaar Vijf

HR Square 41
Het informatieproject ‘HR Square – Gids voor arbeidsrelaties en personeelsbeleid’ sluit bij deze zijn vierde jaargang af. Na een korte rustperiode staan we klaar voor Het Jaar Vijf. In bloedvorm, vol vertrouwen en met tal van ontwikkelingen die u nog beter van dienst zullen zijn bij de uitoefening van uw HR-job. Laat me eerst en vooral in naam van de gehele ploeg allen van harte danken die dit project materieel mogelijk maakten en blijven maken: de abonnees, de adverteerders, de sponsors, de partners. Zeker even groot is onze appreciatie voor al degenen die zorgden voor inhoudelijke en creatieve input, en voor daadwerkelijke morele steun in moeilijke groeifases. De grenzen zijn niet altijd duidelijk te trekken, maar het feit is dat velen er samen voor zorgden dat wat vijf jaar geleden niet meer was dan een concept, vandaag een heel stevige realiteit is geworden. Vanaf 23 januari zult u kennis maken...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.