Voorwoord. Het verschil maken

HR Square 202
  Nu die artikels over migraine, faillissementen en rouw en verlies klaar zijn, valt op dat ze eigenlijk wel passen in het eerste tijdschrift van het jaar waar we op dit moment – ik schrijf u dit half december – zo naar uitkijken. Het zijn namelijk erg hoopvolle, positieve artikels die duidelijk maken dat wij allemaal, maar in het bijzonder u, de HR-verantwoordelijken, het verschil kunnen maken voor mensen die het moeilijk hebben.Er zit een optimistische, positieve rode draad tussen deze pagina en het postscriptum. In het coverinterview, bijvoorbeeld, gaat het over concurrenten die samenkomen en samenwerken. Het grote dossier gaat deze maand over hoe HR een cruciale rol heeft te spelen om hiërarchie en autonomie te verzoenen, en in het kortere dossier dat daarop volgt spreekt professor Cathy Macharis de hoop uit dat bedrijven – u dus – niet alleen invloed zullen hebben op de mobiliteit in dit land,...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.