Voorwoord. Klaar voor HR-stunts?

HR Square 184
Weinig sectoren blinken zo uit in het weergaloos manipuleren van de aandacht, de verrassende wendingen en – uiteraard – de verkoopprijzen als de kunstmarkt. Velen zouden er echt héél veel kunnen leren, zelfs HR-experts die zich suf zoeken naar nieuwe tactieken en strategieën om een ‘employer brand’ extra in de verf te zetten. Ondertussen in de kunstcenakels… Neem nu Banksy, niet alleen een graffitispuiter die salonfähig werd, maar ook zowat de bekendste kunstenaar vandaag zonder dat iemand erin slaagde zijn ware identiteit te onthullen (toegegeven, er circuleren suggesties, wat wil je?). Je moet het maar doen in een wereld waarin het individuele bestaan open en bloot beleefd wordt op allerhande hectische sociale media, in een wereld waar je haast geen steeg of krocht meer vindt of er hangt wel een camera, in een wereld waar je je vingerafdrukken en straks ook je DNA nalaat op elk officieel document. Dat is...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.