VOORWOORD. Liever snel naar de hel? Luc De Decker

HR Square 158
Dat is u volkomen vergeven, we zouden immers geen enkel valabel argument kunnen aanbrengen waarom u zou moeten weten dat dit edele vers uit ‘Goud’ van de uitgesponnen hiphop van het pittig tegendraadse Bazart stamt. De haast hypnotische cadans waarop dat rokerige refrein met verve gebrevierd wordt, mag in de geblakerde song dan wel een wat voorspelbare betekenis krijgen, in het alledaagse werkleven echoot knal dezelfde sinistere leuze door alle rangen heen. En daar moet dat juist wel tot nadenken stemmen… In de bedrijfswereld of in om het even welke organisatorische entiteit zouden we er grif en graaf mogen van uitgaan dat de stevenen gewend zijn op de horizon, op de langere termijn, op het florissante voortbestaan van het bedrijf of de blakende gezondheid van de organisatie. Maar hoeveel bedrijven blijven niet op één tegel dansen, een tegel waar ze hier en nu winst-winst-winst zien, maar méér ook niet. Binnen...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.