Voorwoord Luc De Decker

HR Square 57
Toegegeven, tijdens uw vakantie moet u echt alleen maar onder uw favoriete palmboom liggen soezen. Of tapas proeven in een schaduwvolle rauwe steeg, vrijmoedig ver weg van de Ramblas. Of desnoods, als u toch de aanvechting niet kan weerstaan, eindelijk op die berg klauteren. Vakantie moet (opnieuw) 100% ontspanning zijn. Doe nu gewoon eens heerlijk onverantwoord: laat de BlackBerry eenzaam en alleen thuis achter. Vanzelfsprekend mag u het werk ook niet krampachtig verdringen. Dan slaat de vakantiestress genadeloos toe. Die druk kunt u zelf regelen. We reiken u zelfs een beproefd recept daarvoor aan: begin vooral niet met kleine concrete karweien. Want al die pietepeuterige klussen en afspraken maken deel uit van het sluipschuttersgilde van de vakantie. Ze beschieten u als een machinegeweer. Een kogel uit een Uzi komt nooit alleen. Voor u het goed en wel beseft, bent u uw agenda aan het volboeken en alle vragen van uw...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.