Voorwoord. Multifocaal

HR Square 199
Het doel is tot een slagkrachtige industrieel-logistieke operatie te komen die in ons land een toekomst heeft. Overigens, voor zijn inspanningen won het bedrijf vorig jaar de award van Logistics Employer of the Year, uitgereikt door Transport Media.Maar ook doorheen het dossier in dit tijdschrift blijkt dat HR in deze coronacrisis back to basics gaat. In samenwerking met de Franstalige collega's spraken we met niet minder dan acht HR-verantwoordelijken uit heel verschillende organisaties. Elk van hen benadrukt het belang van communicatie met de medewerkers. Allemaal focussen ze doorheen deze moeilijke periode op veiligheid en welzijn.Dankzij deze crisis is weer heel duidelijk dat een dergelijk basis-HR van belang – van levensbelang! – is. Vandaag zijn alle HR-verantwoordelijken bezig met luisteren en correct zijn, met erkenning en dankbaarheid. HR focust op handgels, op anderhalve meter, op thuiswerk en corona-ouderschapsverlof. Zoals professor Bert Schreurs het zegt in ons dossier: “HR brengt meerwaarde door...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.