Voorwoord: Resultaten halen

HR Square 213 (november-december 2022)
Timothy Vermeir In de managementliteratuur en het wetenschappelijk onderzoek op zoek gaan naar wat managers kunnen gebruiken om effectiever te zijn in hun rol. Grondig kijken naar wat andere bedrijven doen, om dan te onderzoeken wat daarvan kan vertaald worden naar andere omgevingen. Lisbeth Decneut, EVP People & Culture bij imec, noemt dergelijke ondersteuning aan leidinggevenden een belangrijke verantwoordelijkheid van de HR-afdeling. Het had net zo goed de mission statement van HR Square kunnen zijn. Ook wij trachten immers steeds op zoek te gaan naar inzichten en ervaringen die u, de HR-professional, helpen om de gewenste resultaten te halen in uw job. Zo vonden we, met dank aan Sophie De Winne van KU Leuven, Peter Bamberger en zijn razend interessant onderzoek naar pay transparancy. In hoeverre is het voordelig voor de onderneming om transparant te zijn over compensation & benefits? Het is een complex gegeven, met heel wat nuances en...

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.