Voorwoord. Samen grootse dingen doen

HR Square 205 (juli-augustus 2021)
Die inhoud is, zoals u van ons gewoon bent, het allerbelangrijkste. We blijven uitgebreide en door wetenschap ondersteunde dossiers brengen, stellen kritische vragen aan praktijkmensen en professoren, en zijn op onze hoede als we weer eens een nieuw idee viraal zien gaan. Om u dezelfde inhoudelijke kwaliteit te kunnen leveren in een tijdschrift dat makkelijker leesbaar is, maakten we het tijdschrift ook dikker. Zo kunnen we een betere vormgeving bieden zonder in de artikels te moeten knippen. Hoedje af voor onze vaste lay-outer Angelique De Weerd en het ontwerpbureau Soon die voor dit ontwerp samenwerkten.Maar dat is niet de enige verandering. HR Square maakt sinds mei deel uit van KoWala Productions, het uitgeefbedrijf van onder meer ZORG Magazine. Door krachten te bundelen en van elkaar te leren, zullen we u in de toekomst nog meer op uw wenken kunnen bedienen, of het nu gaat over dit tijdschrift, onze online publicaties,...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.