Voorwoord. Samen grootse dingen doen

HR Square 205 (juli-augustus 2021)
Die inhoud is, zoals u van ons gewoon bent, het allerbelangrijkste. We blijven uitgebreide en door wetenschap ondersteunde dossiers brengen, stellen kritische vragen aan praktijkmensen en professoren, en zijn op onze hoede als we weer eens een nieuw idee viraal zien gaan. Om u dezelfde inhoudelijke kwaliteit te kunnen leveren in een tijdschrift dat makkelijker leesbaar is, maakten we het tijdschrift ook dikker. Zo kunnen we een betere vormgeving bieden zonder in de artikels te moeten knippen. Hoedje af voor onze vaste lay-outer Angelique De Weerd en het ontwerpbureau Soon die voor dit ontwerp samenwerkten.Maar dat is niet de enige verandering. HR Square maakt sinds mei deel uit van KoWala Productions, het uitgeefbedrijf van onder meer ZORG Magazine. Door krachten te bundelen en van elkaar te leren, zullen we u in de toekomst nog meer op uw wenken kunnen bedienen, of het nu gaat over dit tijdschrift, onze online publicaties,...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.