Voorwoord: Uw HR-agenda voor 2013

HR Square 126
Ongetwijfeld wordt het een druk jaar, zowel voor HR in het algemeen, als voor het arbeidsmarktbeleid en het sociaal overleg in België in het bijzonder. En voor HR Square. Naast het tijdschrift, de website, de online-nieuwsbrieven op dinsdag en vrijdag, de gespecialiseerde e-zines en de driedaagse Conference in november, bereiden we een stevig aantal seminaries voor, dat alles doorspekt met wetenschappelijk onderbouwd onderzoek, relevante visies, leerzame cases en nuttige tips. We vieren ook tien jaar HR Square en u kunt daar – zelfs gratis – bij zijn. Neem er alvast uw agenda bij: op donderdag 28 februari 2013, van 18 tot 1 uur, organiseren we dat exclusieve ledenfeest in Salons De Waerboom in Groot-Bijgaarden. Verderop in dit nummer leest u er meer over. Inschrijven kan op www.hrsquare.be. Blokkeer meteen nog twee andere datums, want die exclusieve evenementen wilt u beslist niet missen. We hebben immers twee absolute toppers uitgenodigd die...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.