Voorwoord: Verantwoord organiseren, overtuigend leiden (extra editie HR Square Conference 2012)

HR Square 127
Zo luidde de centrale vraag op de tiende editie van de HR Square Conference, die plaatsvond van 17 tot en met 19 oktober 2012. Op de legendarische Nürburgring in de Duitse Hocheifel, waar al heel wat (race)geschiedenis geschreven werd, bogen sprekers en deelnemers zich over het thema ‘verantwoord organiseren, overtuigend leiden’. Of hoe HRM, duurzaamheid, leiderschap en engagement het beste in organisaties én medewerkers naar boven kunnen halen. In deze extra editie van HR Square belichten we de lezingen, adviezen en praktijkgetuigenissen die aan bod kwamen tijdens het driedaagse evenement. Ook deze keer hield de HR Square Conference vast aan haar prima traditie van bijzonder interessante sprekers. In deze feestelijke tiende editie stond het inhoudelijke luik vanzelfsprekend voorop, al mocht de verjaardag niet zomaar voorbijgaan. Voor het slotdiner werden de gasten dan ook verrast door een glas bubbels met een briljante schittering op de bodem. Na keuring door expert Ellen...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.