VOV Lerend netwerk. Bent u klaar voor social learning?

HR Square 161
Wereldwijd gebruiken we mobiele en sociale technologie om met elkaar te connecteren, samen te werken, informatie te delen en zelfs om de wereld te veranderen. Maar hoewel mobiele en sociale technologie het leren sneller, effectiever en efficiënter kunnen maken, investeert L&D doorgaans eerder in e-learning dan in apps of andere minder vertrouwde alternatieven. Hoe komt dat?  “Technology doesn’t change things. People do”  De learning tools zijn dan misschien wel sterk geëvolueerd, de ‘learning leaders’ kunnen niet altijd volgen. Wat echt nodig is, is een nieuwe manier van werken, leidinggeven, managen en (leren) leren. Dat vraagt een andere mindset van iedereen. De rol van de ‘learning leader’ bestaat er niet meer in om een learning-managementsystem te monitoren, maar wel om een ecosysteem te ontwikkelen waarin medewerkers de ruimte krijgen om hun kennis te delen en te leren van elkaar én daar bovendien ook toe gestimuleerd worden.  Nooit of-of  Een ‘free market...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.