VOV Lerend netwerk. Bent u klaar voor social learning?

HR Square 161
Wereldwijd gebruiken we mobiele en sociale technologie om met elkaar te connecteren, samen te werken, informatie te delen en zelfs om de wereld te veranderen. Maar hoewel mobiele en sociale technologie het leren sneller, effectiever en efficiënter kunnen maken, investeert L&D doorgaans eerder in e-learning dan in apps of andere minder vertrouwde alternatieven. Hoe komt dat?  “Technology doesn’t change things. People do”  De learning tools zijn dan misschien wel sterk geëvolueerd, de ‘learning leaders’ kunnen niet altijd volgen. Wat echt nodig is, is een nieuwe manier van werken, leidinggeven, managen en (leren) leren. Dat vraagt een andere mindset van iedereen. De rol van de ‘learning leader’ bestaat er niet meer in om een learning-managementsystem te monitoren, maar wel om een ecosysteem te ontwikkelen waarin medewerkers de ruimte krijgen om hun kennis te delen en te leren van elkaar én daar bovendien ook toe gestimuleerd worden.  Nooit of-of  Een ‘free market...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.