VOV lerend netwerk: Sven Nys en Paul Van Den Bosch op #Fit4Learning

HR Square 160
Ben jij coach voor het leven van jouw medewerkers? Dat kan blijken tijdens het VOV-event #Fit4Learning, waar wielerheld Sven Nys en zijn coach Paul Van Den Bosch hun bevindingen op talent, leren en coachen toelichten. Er zijn veel parallellen te trekken tussen sportcoaching en business-coaching. Dat is de voornaamste conclusie uit het boek ‘Coach voor het leven’ dat Paul Van Den Bosch, coach van veldriticoon Sven Nys, eerder dit jaar uitbracht. VOV heeft zowel de coach als de wielrenner uitgenodigd als spreker op haar verjaardagsevent ‘#Fit4Learning’. Markeer dus nu al zeker 17 november 2016 in je agenda. Hier geven we alvast de vijf sleutelelementen, de vijf ‘key learnings’ die we uit het boek haalden. 1. Gezonde en fitte medewerkers presteren beter Steeds meer bedrijven gaan voor gezonde en fitte medewerkers, want die presteren beter zowel fysiek als mentaal, zowel als individu, als in team als in de samenleving. Dat is...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.