VOV lerend netwerk: Sven Nys en Paul Van Den Bosch op #Fit4Learning

HR Square 160
Ben jij coach voor het leven van jouw medewerkers? Dat kan blijken tijdens het VOV-event #Fit4Learning, waar wielerheld Sven Nys en zijn coach Paul Van Den Bosch hun bevindingen op talent, leren en coachen toelichten. Er zijn veel parallellen te trekken tussen sportcoaching en business-coaching. Dat is de voornaamste conclusie uit het boek ‘Coach voor het leven’ dat Paul Van Den Bosch, coach van veldriticoon Sven Nys, eerder dit jaar uitbracht. VOV heeft zowel de coach als de wielrenner uitgenodigd als spreker op haar verjaardagsevent ‘#Fit4Learning’. Markeer dus nu al zeker 17 november 2016 in je agenda. Hier geven we alvast de vijf sleutelelementen, de vijf ‘key learnings’ die we uit het boek haalden. 1. Gezonde en fitte medewerkers presteren beter Steeds meer bedrijven gaan voor gezonde en fitte medewerkers, want die presteren beter zowel fysiek als mentaal, zowel als individu, als in team als in de samenleving. Dat is...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.