VOV lerend netwerk. ‘Trend Catching & Future Proofing’

HR Square 157
Dankzij een nagelnieuw partnership met Living Tomorrow in Vilvoorde kreeg de eerste VOV-pitstop van 2016 (onder de ambitieuze titel ‘Trend Catching & Future Proofing’) meteen ook een passend kader. Het programma met zeven sprekers en Bart De Waele (CEO van Wijs) als keynote kreeg meteen een toekomstgerichte dimensie.  Topprioriteiten voor L&D in 2016  Uit de ‘Learning Indicator’, het jaarlijkse onderzoek van Kluwer Opleidingen waaraan het VOV lerend netwerk meewerkte, blijkt dat Belgische professionals vooral leren uit interesse en leergierigheid, alsook om zich voor te bereiden op de toekomst. Medewerkers klaarstomen voor de toekomst is volgens de bevraagde professionals overigens een absolute topprioriteit voor L&D in 2016. Ook informeel leren en kennisdelen, de afstemming van het leerbeleid op de strategische doelstellingen, de talentendetectie en het stimuleren van opleiding en ontwikkeling als hefboom voor innovatie werden als topprioriteiten aangehaald.  Nieuwe tijden vragen nieuwe tools  Hoewel we al 15 jaar in de 21ste...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.