Waarheen met het kantoor? – Case Skyline Communications. Alles op alles voor het comfort van de werknemer

HR Square 204 (mei-juni 2021)
Onmogelijk om naast de ‘twin towers’ van Skyline Communications te kijken wanneer u op de E403 tussen Kortrijk en Roeselare rijdt. De ene toren heeft een ‘zwevende’ voorgevel, de andere een hoogte van maar liefst vijftig meter. De bouw van dit architecturale en bijna-energieneutrale pareltje luidde voor het familiebedrijf een nieuw hoofdstuk in. Niet alleen zette het de positie als wereldwijd marktleider in netwerkbeheersoftware in de verf, het leidde ook tot meer naamsbekendheid in de regio. “Dat was nodig gezien de snelle groei van het bedrijf en de grote vraag naar nieuwe collega’s”, reageert HR-manager Lynn Demonie. “De belangrijkste doelgroep van Skyline betsaat uit ingenieurs en ICT’ers. Daarmee vissen we in dezelfde vijver als de meeste andere bedrijven in dit land. Eruit springen was de boodschap.” Ruimtegevoel Niet alleen aan de buitenkant, ook aan de binnenkant maakt het gebouw indruk. Wat al meteen bij het binnenkomen opvalt, zijn de hoge...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.