Wellness @ Work: Slotwoord

HR Square 51
Beste lezer, In deze extra editie van HR Square lazen jullie de resultaten van deelnemende bedrijven aan het project Wellness@Work. Kleine of grote acties werden ondernomen in kleine of grote bedrijven, niet noodzakelijk in die volgorde. Een project heeft alleen maar kans van slagen als het gedragen wordt door mensen die erin geloven, hun tanden erin zetten en steevast op zoek gaan naar creatieve oplossingen. Die mensen wil ik allereerst bedanken, want de resultaten van het project spreken voor zich. Veertien deelnemers We zijn van start gegaan met een enthousiaste groep van veertien bedrijven van verschillende grootte en verschillende sectoren. Elk bedrijf vanuit zijn eigen behoefte, aandachtspunt of interesse, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Het thema leende er zich dankbaar toe: Wellness@Work. Klinkt een beetje soft? Toch niet. De resultaten laten zich vertalen in harde cijfers. Een geïntegreerd gender- en leeftijdsbewust HR-beleid, met de nodige aandacht voor het evenwicht...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.