Welzijn & Strategie. “Strategische beslissingen met respect voor de medewerkers”

HR Square 208 (januari-februari 2022)
ZNA, het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen dat ontstond nadat een aantal OCMW-ziekenhuizen in Antwerpen en omgeving samensmolten, kende sinds zijn ontstaan een periode van besparingen met het doel om terug financieel gezond te worden. Ondertussen veranderde ZNA het geweer van schouder, en is de organisatie, het grootste ziekenhuisnetwerk van ons land, ambitieus in zijn investeringen. Zo is het elektronisch patiëntendossier – zeg maar de volledige digitalisering van de medische informatiedoorstroming – een strategisch project waar de afgelopen jaren sterk in is geïnvesteerd. In parallel is er ook een volledige reorganisatie van de apotheek, met een centrale productie en distributie en hubs op de verschillende sites. Voor deze twee projecten werkt ZNA nauw samen met GZA. Verhuis uitgesteldHet meest zichtbare project voor de buitenwereld, is ZNA Cadix. “We hebben een tijd geleden beslist om de ziekenhuizen ZNA Stuivenberg en ZNA Sint-Erasmus, die aan de twee kanten van de Antwerpse ring liggen, grotendeels...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.