Werken zonder kantoor: Een team thuiswerkers

HR Square 215 (maart-april 2023)
Tekst: Rosalie van Hoof De werkplek is voor veel bedrijven wat de keuken voor een huis is: het hart van het gebeuren. Op kantoor wordt er vergaderd, gebrainstormd, maar ook gezucht en geroddeld. Het is een plaats waar organisatiecultuur tastbaar wordt. Die is in het beste geval positief en stimuleert connectie, maar is met momenten ook onvermijdelijk negatief. Hoe zit dat bij bedrijven die nooit fysiek samenwerken – waar medewerkers voltijds thuiswerken? Welke rol neemt HR daar op? CE-iT is een in Nederland gevestigde softwareontwikkelaar. Al lang voor de coronapandemie werkten de werknemers er van thuis uit (“We werden wel eens voor gek verklaard.”). Het bedrijf werd opgestart in 2004 en levert wereldwijd order-to-cashsoftware dat factureren in een vlotte en beveiligde workflow giet. Tot het klantenbestand behoren grote kleppers zoals het Amsterdamse ziekenhuis UMC. Een kantoor openen behoorde nooit tot de planning. De redenen daarvoor zijn divers. “Onze medewerkers zijn...

Dit artikel is exclusief voor leden

Bent u lid? Log dan in via onderstaande knop.

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL.
  • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €265 (+ 6% btw).

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

  • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
  • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
  • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
  • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
  • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is €800 (+ 6% btw).

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.