Werner Brusselmans (DPG Media België). Cijfers combineren met wetgeving

HR Square 208 (januari-februari 2022)
  Met een professionele bachelor Informatica (Sint-Lodewijksinstituut Antwerpen, 1983) op zak startte Werner Brusselmans zijn carrière als Systeem Engineer bij KBC Bank en Verzekering. Vier jaar later, in de zomer van 1987, maakte hij de overstap naar Electrabel, toen nog Ebes, ook als Systeem Engineer. Ondertussen verdiept Brusselmans zich al 25 jaar in het beheren van de payroll-administratie. Op het eerste gezicht een merkwaardige carrièrewending. “Dat heeft veel te maken met de liberalisering van de energiemarkt. Toen Ebes in 1990 vervelde tot Electrabel werd het bovendien ook duidelijk dat IT niet meer tot de kerntaken van de organisatie zou behoren. Bovendien werkte ik vooral met mainframes, maar die werden langzaam maar zeker vervangen door decentrale systemen. Tijd dus om zelf een andere wending aan mijn carrière te geven”, zegt Brusselmans. Hij zit graag zelf aan het stuur van zijn loopbaan. Zijn interesse voor wetgeving en dan vooral sociale wetgeving bracht...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.