Yves Hebb (Van Moer Logistics): “We willen het warme behouden, maar tegelijk ook verder professionaliseren en structureren”

HR Square 185
Yves Hebb ging een grote uitdaging aan toen hij bij Van Moer Logistics aan de slag ging, nu ruim vier jaar geleden. Als eerste echte HR-verantwoordelijke binnen een onderneming die héél sterk groeit in een erg uitdagende sector heeft hij voldoende hooi op zijn vork. Voor buzzwords ben je hier aan het verkeerde adres, wel voor handen-uit-de-mouwen-HR met toegevoegde waarde. Gesprek met zicht op de Waaslandhaven. Van Moer Logistics gaat terug tot 1990, toen Jo Van Moer met een oude, zelf opgelapte vrachtwagen als zelfstandig chauffeur startte. Toen er in 1994 een eerste magazijn kwam, was dat de start van een spectaculaire groei. Pas in 2014 – Van Moer telde toen al zo’n 500 medewerkers – kwam Yves Hebb aan boord. Hij was meteen de eerste HR-directeur. Vandaag zijn er 19 juridische entiteiten die onder de noemer Van Moer Logistics logistieke diensten leveren, gaande van transport en warehousing tot forwarding,...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.