ZOMERBOEKEN

HR Square 211 (juli-augustus 2022)
Valies aan het inpakken en nog geen idee welke boeken u op reis zal meenemen? Aan het bladeren door de enorme catalogus van de online boekenboer, maar hopeloos verdwaald in het té grote aanbod? Geen nood: HR Square contacteerde enkele auteurs en vroeg hen om tips. Veel leesplezier! “Laten inspireren door de giganten” Conny Vandendriessche, u schreef Dream, Dare, Do. Kan u iets meer vertellen over uw boek? “Dat de titel van het boek Dream, Dare, Do is, is niet toevallig. Het is mijn mantra. Ik ben iemand die groots droomt en de plannen ook tot uitvoering brengt, in de mate van het mogelijke natuurlijk. Het boek is er gekomen tijdens de covidpandemie. Net zoals vele anderen, voelde ik me opeens afgesneden van de wereld, ook al was ik hele dagen aan het videobellen. De nood om me verbonden te voelen en te connecteren met mensen zette me aan het...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.