Ascento lanceert Executive Interim Management

Interim

Interim management is omwille van de hoge toegevoegde waarde een begrip geworden in de moderne bedrijfsvoering en is duidelijk een groeisector. Daarenboven past deze dienstverlening perfect binnen het gamma van ascento en t-groep en vormt het een logische verrijking van de HR-services die aan de klanten van ascento geboden worden.
Met deze nieuwe service zet ascento opnieuw een stap die kadert in de selectieve groeistrategie van de t-groep, een strategie die onder andere een versterkte focus op hogere profielen in de markt inhoudt. De nieuwe dienst zal worden geleid door Jan Donckers, voormalig partner bij KPMG Interim Management, stichter en eerste voorzitter van de divisie Interim Management bij Federgon.
Het nieuwe dienstenpakket omvat mogelijkheden op tal van domeinen. De interim managers van ascento hebben naast een ruime ervaring in profit en non-profit organisaties, een rijk gekleurde achtergrond. Op die manier zijn ze inzetbaar op verschillende niveaus en binnen verschillende domeinen: general management, financieel en administratief management, informatie- en communicatiemanagement, productie en logistiek, sales en marketing, human resources en projectmanagement. Ook crisismanagement behoort tot de opdrachten. Vaak ligt interim management trouwens aan de basis van nieuwe projecten en nieuwe strategieën met betrekking tot bedrijfsvoering.
Voor meer informatie kan u terecht bij ascento, Jan Donckers, op 0475/37.89.93 of via [email protected]

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.