Bakker & Partners neemt GITP Belgium over

Momenteel is bakker & Partners vooral actief in search, werving & selectie (instroom) en outplacement (uitstroom). De overname van GITP Belgium kadert in de strategie om ook de activiteiten in doorstroom te versterken en verder uit te bouwen.

GITP Belgium is gespecialiseerd in het beoordelen van talent, en het ontwikkelen van medewerkers en organisaties. “Met de overname van GITP Belgium zetten we een belangrijke stap in de verdere uitbreiding van onze dienstverlening”, commentarieert Eric Bakker, managing director van Bakker & Partners.

Het moederbedrijf van GITP bevindt zich in Nederland. Het verlaat het pad van internationalisatie via lokale vestigingen in het buitenland. Met de overname van PiCompany een paar jaar geleden kiest GITP Nederland voor internationalisatie vanuit de thuismarkt.

Bakker & Partners werd in 1998 opgericht door Eric Bakker. Aanvankelijk werd gestart met search en selectie in het vakdomein IT & Telecom. Later volgden andere gespecialiseerde divisies: Finance, Sales & Marketing, Engineering & Supply Chain, Human Resources en Executives.

Eerder al trad ook IQ Consult, in 2001 opgericht door Karen Breugelmans, toe tot Bakker & Partners. IQ Consult was actief op het gebied van HR-projecten, assessment & development centers en career transition. In 2009 werden de activiteiten van IQ Consult geïntegreerd in de divisie Career Transition binnen Bakker & Partners. In 2007 vervoegde ook Annick Huybrechts Bakker & Partners als partner.

Bron: Bakker & Partners


HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.