Bart Remmerie is Chief Human Resources Officer bij NHV

Bart Remmerie is master in de Politieke en Sociale Wetenschappen (KU Leuven en Umea Universiteit) en master européen en Sciences de Travail (UCL en Universiteit van Firenze). Verder volgde hij ook een postuniversitaire opleiding in informatietechnologie en een opleiding HRM aan de Universiteit Hasselt.

Hij begon zijn professionele carrière in 1999 bij Deloitte als expatriate consultant. Drie jaar later werd hij consultant expatriate services bij Janssen Pharmaceutica. In 2003 trok Elia, de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet, hem aan als HR-IT business expert. Na twee jaar klom hij er op tot competence manager. In 2007 ging hij aan de slag als HR-manager bij Buro II & Archi+I. Vervolgens was hij een vijftal jaar actief als HR-consultant voor hij in 2012 terugkeerde naar Elia, eerst als HR-business partner en later als Talent Development Manager. In september 2016 stapte hij over naar energieproducent en leverancier EDF Luminus als Director People Engagement en het laatste jaar als Director HR Services & Reward.

Sinds begin dit jaar is Remmerie Chief Human Resources Officer bij NHV. Het bedrijf met hoofdkantoor in Oostende, is actief in Europa en West-Afrika en gespecialiseerd in de offshore sector met vluchten voor de olie- en gasindustrie, beloodsingsdiensten, reddingsdiensten en in het leveren van medische helikopterdiensten. NHV telt meer dan 550 werknemers en beschikt over een vloot van meer dan 60 helikopters.

Manager Personeel & Organisatie

Wit-Gele Kruis Limburg

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.