Belg doet zijn betalingen op het werk

Dat blijkt uit gebruikersgegevens van Zoomit, een gratis dienst waarmee de consument facturen snel en gemakkelijk kan afhandelen via pc-banking. De Belg betaalt zijn facturen voornamelijk tijdens de werkuren. In totaal gebeurt zelfs 79% van alle betalingen tijdens de werkweek, goed voor zo’n 109.877 betalingen per werkweek.

Vooral ’s morgens om 9 uur is er een piek. Op dat moment worden er gemiddeld 13.048 betalingen uitgevoerd, of 217 per minuut. Ook de uren daarna blijken erg populair. Om 10 uur worden er nog zo’n 11.072 betalingen uitgevoerd, om 11 uur daalt het aantal tot 9803. In totaal wordt 30% van alle facturen in Zoomit betaald tussen 9 uur ’s ochtends en 12 uur ‘s middags. In het weekend wordt amper 21% van de betalingen uitgevoerd.

 

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.