Belgian Coast Hotels: jouw partner voor meetings en teambuildings met overnachting aan de kust

Partner Insight

Ongetwijfeld staan er het komende jaar weer enkele vergaderingen, een teambuilding of misschien wel een bedrijfsfeest op de planning. Belgian Coast Hotels helpt je graag bij de organisatie en voorziet de ideale locatie hiervoor. Met haar negen Accor hotels aan de Belgische Kust hebben ze voor elke gelegenheid en elk budget een geschikt hotel voor jouw event.

Meer dan ooit wordt er in bedrijven ingezet op vergaderingen buitenshuis, teambuildings om de teamgeest te versterken en af en toe een (klein) feest(je) om alle medewerkers te bedanken voor de inzet. Daarvoor moet steeds weer de perfecte locatie gevonden worden en is er organisatorisch heel wat te doen. Het team van Belgian Coast Hotels helpt bedrijven hierbij graag van A tot Z.

Voor ieder wat wils

Dankzij de verspreiding van de hotels over de hele kustlijn, is er voor ieder wat wils. Zo kan je kiezen voor een hotel in het centrum van Oostende, De Panne of Blankenberge, evenals voor een rustig gelegen hotel in De Haan of Knokke-Heist. Wil je een hotel met wellnessfaciliteiten om na een vergadering of teambuildingsactiviteit helemaal te ontspannen? Dan kan je terecht in Nieuwpoort of Zeebrugge.

Een kamer in ibis Styles Nieuwpoort
© Antoine Deckers

Alle hotels van Belgian Coast Hotels samen, namelijk ibis De Panne, ibis Styles Nieuwpoort, ibis Budget Oostende Airport, Mercure Oostende, ibis De Haan, Mercure Blankenberge, ibis Budget Blankenberge, ibis Styles Zeebrugge en ibis Budget Knokke, beschikken maar liefst over 771 hotelkamers en 13 vergaderzalen en 2 boardrooms.

Eén vast contactpersoon

Aanvragen die binnenkomen bij Belgian Coast Hotels worden verwerkt door één vast contactpersoon, die luistert naar de wensen van de klant en zo een voorstel op maat uitwerkt. Op die manier wordt voor elke klant de meest geschikte locatie gevonden.

Eenmaal de locatie is gekozen, wordt gezorgd voor een volledige ontzorging. Dit gebeurt uiteraard met voldoende overleg met de klant. Indien gewenst, kan er catering worden voorzien in samenwerking met een externe partner, wordt de ruimte aangekleed in een bepaald thema of kan je een DJ boeken die voor extra sfeer zorgt. Alles is mogelijk.

Op het strand kan je zeilwagenracen, verschillende initaties volgen of duelleren tussen teams.

Een waaier aan mogelijkheden

Ook op vlak van teambuilding zijn de mogelijkheden bijna oneindig. De Belgische Kust is nu eenmaal de perfecte locatie voor een teambuildingsactiviteit. Zo zijn er heel wat activiteiten mogelijk op zee zoals suppen, raften of een potje garnaalkruien. Op het strand kan je dan weer zeilwagenracen, verschillende initaties volgen of duelleren tussen teams. Ook in de omgeving van de hotels zijn er tal van mogelijkheden, denk maar aan een stadsspel of een ritje met een Vespa. Kortom, keuze genoeg!

Meer weten over de mogelijkheden bij Belgian Coast Hotels? Ontdek het via de website www.belgiancoasthotels.be of stuur een mailtje naar [email protected]!

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.