< Terug naar overzicht

Het grote vakantieboek voor managers

Auteurs:Femke Bilderbeek, Maria Heesen, Janine Sloof, Pim van Tol, Sandra Wouters e.a.
Uitgever:Business Contact, 160 blz.
ISBN:97890 470 08460
Prijs:€17.99
Jawel, 'Het grote vakantieboek voor managers' bestaat nu ook. Wat mag u daarvan verwachten?

Een manager of ondernemer moet zich ontspannen tijdens de vakantie, toch? Of wil hij/zij ook wel wat bijlezen, zij het dan zonder al te dikke turven te moeten doorworstelen? Tankt hij ook wat breinvoeding in de vorm van creatieve opdrachten? Wil hij van de gelegenheid gebruikmaken om eindelijk ook tips en trucs over slimmer werken en andere efficiënte do’s-and-don’ts te verzamelen?

Dat kan allemaal in ‘Het grote vakantieboek voor managers’. Jawel, uitgeverij Business Contact heeft daarvoor vooral geplukt en geselecteerd uit recente managementboeken, zij het niet alleen uit eigen huis. Dat laatste blijkt duidelijk uit de keuze van de ‘management summaries’, waarin de lezer op amper zes tot zeven bladzijden de essentie geserveerd krijgt van bestsellers als ‘Het tweede machinetijdperk’, ‘Verdraaide organisaties’ en ‘When digital becomes human’. Die ‘summaries’ behoren meteen ook tot de beste bladzijden van deze bundel.

Pik ook nog wat vergadertips mee, omarm een zevenstappenplan om sneller te leren en verhoog uw overtuigingskracht. Uiteraard krijgt u ook nog supertips mee om de jetlag te overwinnen. Zet alvast uw horloge gelijk met de tijd op de plaats van bestemming en probeer u zo snel mogelijk aan te passen aan die tijd. Als je in westelijke richting hebt gereisd, zoek dan de hele dag door het zonlicht op. Vloog u oostwaarts, mijd dan de ochtendzon en zoek het zonlicht ’s middags juist wel op. Die tips komen uit ‘Nachtrust’ van Richard Wiseman.

Een absoluut aan te raden boek? Zover durven we echt niet gaan, maar het is wel interessant om bij de hand te hebben om af en toe even iets te lezen als u echt geen zin hebt om de uitgebreide versies ervan aan te vatten.

 

 


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen