Brussels belcentrum werft 250 mensen aan

Werving
Volgens account manager Denis Reynders van de Brusselse vestiging van TechTeam is het voor grote bedrijven interessanter om hun telefonische dienstverlening uit te besteden, dan in twaalf Europese landen telkens een aparte helpdesk op te richten. TechTeam heeft behalve in Brussel nog overzeese vestigingen in Engeland, Duitsland en Zweden. Vandaag werken 200 personen bij TechTeam in Brussel, vooral Europese buitenlanders. “Zij bedienen klanten in bijna 20 talen”, zegt Reynders. Tegen eind dit jaar moeten er bij TechTeam Brussel 450 personen werken. De groep bedient grote organisaties zoals Ford, DaimlerChrysler, de Europese Commissie, Schering-Plough en Essilor. De uitbreiding is opmerkelijk omdat veel belcentra de jongste jaren steeds meer uitwijken naar de lagelonenlanden.
Deze week nog raakte bekend dat het Gentse City Call zijn belcentrum verhuist naar Bulgarije omdat de loonkosten er lager zijn. Nu werken er nog 100 personen, tegen eind juni is het belcentrum gesloten. Parallel met die sluiting wordt een nieuw belcentrum opgestart in Bulgarije, waar 500 medewerkers zullen worden gerekruteerd.
Volgens Reynders verschilt TechTeam van andere belcentra door zijn grote aandacht voor kwaliteit: “Verschillende van onze projecten bezitten het ISO 9002-certificaat. Wij werken op lange termijn met onze klanten, betalen onze mensen op een eerlijke manier en bieden extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en pensioensparen om kwaliteit en continuïteit te waarborgen.”

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Officer

ALDI België

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.