Brusselse zelfstandigenorganisatie Izeo opgericht

ArbeidsmarktArbeidsrechtLoopbaanOrganisatieOverlegorganenStrategie
Izeo wil naar eigen zeggen “uitgroeien tot de toonaangevende referentie die 200.000 zelfstandigen ondersteunt, verenigt en vertegenwoordigt”.

“De komst van Izeo vult een lacune”, zegt Miguel Van Keirsbilck, de secretaris-generaal van Izeo. “Onze hoofdstad beschikte nog niet over een representatieve organisatie voor alle handelaars, ambachtslieden, vrije beroepen en managers van kmo’s.”

Izeo schuift al meteen vier dossiers naar voren: minder lasten voor zelfstandigen, begeleidingscheques om faillissementen te vermijden, de mobiliteitsproblemen in het Brussels gewest en administratieve vereenvoudiging.

Izeo wordt ondersteund door de sociale groep Partena en de Brusselse werkgeversorganisatie BECI.

“De lacune waarop BECI, bij monde van hun nieuwe afdeling IZEO, tracht in te spelen, is er niet. Verdeeldheid zaaien onder Brusselse ondernemersorganisaties door te pretenderen dat die er wel is, werkt contraproductief voor de belangenbehartiging”, reageert Unizo-topman Karel Van Eetvelt.

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.