Candice Bosteels aan de slag bij TES-H2

Candice Bosteels, TES
Careers

TES – voluit: Tree Energy Solutions – verwelkomt Candice Bosteels als nieuwe People Director.

Candice Bosteels studeerde in 1998 af als Master in de rechten (KU Leuven) en volgde nadien (2004-2005) een bijkomend jaar Human Resources aan de EHSAL Management School. Ze is tevens een ICF certified coach en change practitioner. Recent studeerde ze Sustainability Leadership aan London Business School. Ze startte haar loopbaan als advocate, eerst bij Allen & Overy, later bij Lydian.

In 2005 verliet ze de wereld van de advocatuur en zette ze de stap naar corporate HR. Ze werd HR Manager BeLux bij BT en later M&A Integration lead voor EMEA. In de periode 2010-2017 was ze aan de slag bij Ingersoll Rand (nu Trane Technologies) in diverse HR-directiefuncties. Nadien werkte ze een jaar als Global VPHR Flow Control bij Vesuvius. Van 2018 tot 2022 werkte Candice Bosteels bij Cartamundi, wereldleider op vlak van speelkaarten en bordspellen, als CHRO. In die periode interviewde HR Square haar samen met CEO Stefaan Merckx.

Sinds eind december 2022 is Candice Bosteels People Director bij TES-H2. TES is een wereldspeler van Belgische bodem, die wil bijdragen tot de versnelling van de energietransitie via groene waterstofprojecten, met kantoren in Duitsland, Nederland, het VK, de VS en Midden-Oosten.

LEES MEER OP HRSQUARE.BE

HR Stafmedewerker

DE SINGEL

Diensthoofd HR

Wingene

HR Business Partner Volvo Trucks

Volvo Group Belgium

Coördinator HR Service Center

UZ Brussel

Recruiter

Leefmilieu Brussel

Senior Recruiter

Zorgbedrijf Antwerpen

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.