CAO Agfa-Gevaert goedgekeurd

Overlegorganen
De vakbonden bekwamen dat een clausule die twee jaar lang de werkzekerheid garandeert, behouden blijft. Ze slaagden er niet in een koopkrachtverhoging af te dwingen, aldus Robert van Wolputte van de christelijke vakbond LBC-NVK. Eerder weigerde de directie de werkzekerheidsclausule te verlengen, maar daarop keurden de bedienden het CAO-voorstel af. Na nieuwe onderhandelingen gaf het management toe. Verder krijgen de bedienden het ploegenarbeidssysteem van de arbeiders. Het saneringsplan Horizon bracht voor de bedienden in ons land geen ontslagen mee. Alles werd via tijdskrediet en brugpensioen opgelost. Bij de arbeiders kostte het plan-Horizon wel 4000 jobs.

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.