CAO voeding doorn in Unizo-oog

Overlegorganen
Unizo is verbijsterd over de toezegging van Fevia aan de bonden om in de voedingssector een vakbondsdelegatie in te voeren vanaf 25 werknemers. Unizo vormt samen met de distributie-federatie, Fedis, een front tegen de eis van de bediendenbonden om in de kleinhandel de drempel voor de invoering van een vakbondsdelegatie van 50 naar 20 werknemers te verlagen. Unizo vindt nu dat Fevia veel te makkelijk door de knieën is gegaan. Bovendien vindt ze de afgesproken loonstijging veel te ruim en economisch niet verantwoord. De KMO-federatie vindt het ook merkwaardig dat Fevia alle carensdagen ineens afschaft, hetgeen verder gaat dan nationaal met de bonden is overeengekomen. Alle betrokken bedrijven en federaties worden opgeroepen de CAO niet goed te keuren.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.